Per 2012 sezoną klientams padėjau sugauti daugiau nei 2.000 šamų ir apie 800 karpių, penkis kartus išrinktas "Top gidu". šio sezono Ebro karpio rekordininkas - 60 svarų (apie 27 kg). Užnugaryje - penki metai praktikos gaudant šamus, trys metai specializuotai Ebro upėje, įvaldęs visus žinomus šamų žūklės būdus.
http://ebroguide.com/apie-mus
Meškerykotį į rankas pirmą kartą paėmiau būdamas apie 8 metų. Nuo to laiko meškeriojimas tapo gyvenimo dalis, prasidėjusi nuo karosų kūdrose, aukšlių Minjos upėje. Plūdinė, dugninė, ir galų gale spiningu pagavau pirmą lydeką :) Nors spiningo iš rankų beveik nepaleidžiu, vis dar nepraleidžiu progos naktį "pamedžioti" lynų, ar šiaip pasisėdėti su plūdine ran ...
Molėtų rajonas yra vienas iš patraukliausių Aukštaitijos rajonų, pasižymintis ežerų ir upių gausa, dideliu rekreaciniu miškų potencialu, kultūros paveldo vertybėmis. Krašto landšaftiniai kompleksai, parkai, ežerai, miškai sukuria išskirtines galimybes naudoti turizmo išteklius rekreacinėms veikloms bei regiono ekonominei ir socialinei plėtrai.
Pagal kra&sca ...
Meškeriotojams siūlomi jaukai paprastai skirti konkrečioms žuvims – karšiams, karpiams, kuojoms, lynams, netgi unguriams ir ešeriams prisikviesti prie masalų, tačiau reikia šiokių tokių žinių, o ir praktinių įgūdžių, kad būtų galima juos sėkmingai naudoti...
Jei žadi pirkti savo pirmąją ritę arba ją jau įsigijai, tačiau nežinai, ar tavo pasirinkimas teisingas, šis diskusijų kambarys kaip tik tau. Mes padėsime išsirinkti teisingą ritę, išaiškinsime, koks dydis bei guolių skaičius yra optimalus bei išduosime visas paslaptis...
Iš viso žūklės prekių parduotuvėse gali užtikti 6 rūšių rites. Kai kurios yra universalios ir gali būti naudojamos žvejojant skirtingais žūklės būdais. Kitos gi – labai sp ...
Vėjažuvė – arši žuvis, tvirtai sugriebia jauką. Dėl ilgo „snapo“ žvejai jas praminė gandrais. Krevetėmis gaudomos vėjažuvės plaukioja metro - pusantro gylyje, todėl jas galima nesunkiai pamatyti vandenyje. Vėjažuvė – sausa žuvis, todėl ji skaniausia ką tik karštai išrūkyta. Jei ji, išrūkyta, kiek pabuvo – išsausėja, sukietėja, praranda skonį.