Gegužės mėnesio žurnale „ŽvejOK“ skaitykite:
Lydekos ir kanibalizmas – kada ir kokiomis sąlygomis tikslinga vilioti lydekas ją pačią imituojančiais masalais; Minijos vidurupio žiobriai – redakcijos reportažas, žymaus plūdinės meškerės meistro Martyno Baranausko patarimai, kur, kaip ir kada gaudyti šioje upėje žiobrius; Apie echolotus – „žmonių kalba“. Ko tikėtis iš vieną, du ar keturis spindulius turinčio echoloto; Kas yra ekstra ultralaitas ir kitos spiningavimo super lengvais masalais subtilybės; Kaip iš tiesų gaminami vadinamieji „valgomi“ guminukai – interviu su vienu iš lietuviškų „valgomų“ guminukų kūrėjų; Apie plūdes nuo A iki Z. Žinios, būtinos pradedančiajam ir vertos pasikartoti daugiau pažengusiam; Ar verta nurašyti dvitakčius variklius – variklių testas verčia tuo suabejoti; Didžiųjų rajų medžioklė ir kiti žurnalo autoriaus Gedimino Šaučiuvieno žvejybiniai nuotykiai Australijoje; Apie Lietuvos upes lankančius žiobrius ichtiologo požiūriu. Dėl ko verta pavydėti latviams; Novelė tiems, kuriems žūklė – ne vien žuvų gaudymas.