Orai Vilnius

Kiniški vobleriai. Kokie jie?

t50x951Nors dar ledas kausto vandens telkinius, bet jau pats laikas pradėti galvoti apie atviro vandens žūklės sezoną.

Kaip žinome - Kinija yra visų galų meistras, tad neišimtis ir žūklės reikmenys. Kinai taip pat žvejoja ir būtent pas juos galima rasti įdomių niekučių.

Užbėgant komentarams už akių, noriu pasakyti, kad neagituoju pirkti mano aprašytoje svetainėje. Tiesiog noriu apšviesti Jus, kad iš kiniškų niekučių taip pat galima išpešti naudos.

Svetainėje www.wlure.com rasite gan nemažą voblerių, poperių ir kitų dirbtinių masalų pasirinkimą. Be to, kas patinka man, jog joje galima įsigyti "plikų" nedarytų voblerių. Juos galima nusidažyti kaip nori, tik nereikia tingėti pasikrapštyti.

Esu ne kartą pirkęs šioje parduotuvėje ir iš patirties galiu pasakyti, kad parduotuvė prekes atsiunčia. Tai nėra sukčių gauja. Bet yra vienas bet...

Kadangi vobleriai nebrangūs tai užsakantiems rekomenduoju užsakinėti ne po vieną vienetą, nes pasitaiko, kad kai kurie vobleriai būna brokuoti. Esu keletą kartų gavęs su kreivai įklijuotu liežuvėliu ar liežuvėlis buvo nulaužtas. Nulūžta jis, ko gero, siuntimo metu, nes pirkinių pakuitė galėtų būti ir geresnė o dabar tik vokas be jokio paminkštinimo.

Kadangi jų kainą viliojanti - įsigijau jų nemažą kiekį. Pradžioje pirkau tik kelis norėdamas įsitikinti jų kokybe.

Kai kurių masalų nudažymo spalva gan juokinga, bet esu ir ant jų pagavęs ne vieną lydeka, ešerį, salatį ar šapalą. Sunku suprasti ko jos nori.

Manau, kad ir ant nudrožto pagalio galima pagauti plėšrūną, tad ir į kinietiškus voblerius nereikėtų spjauti. "Rapala" yra gerai, bet ne visi gali sau leisti nusipirkti didelę šių voblerių kolekciją, o kiniški net dešimčia kartų pigesnį ir nemokamas siuntimas. Nori pirk vieną, nori - šimtą, siuntimas nieko nekainuoja.

viso 0 nariai dabar klube
Prisijunkite su facebook
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Svetainių kūrimas Via leaurea