Orai Vilnius

Organizuoti reidai

brakonieriai69

Utenos regiono aplinkos apsaugos departamento Gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos pareigūnai organizavo keletą reidų, kurių metu nustatė ir pažeidimų.

2012 m. birželio 7 d. apie 4 val. Ignalinos r., Dysnų ežere, buvo sulaikytas Dūkšto miestelio gyventojas T. G. ir Visagino miesto gyventojas R. G., kurie žvejojo naudodami 180 vnt. plūdurėlių, gerokai viršydami leistiną vienu metu naudoti vienam žvejui įrankių skaičių, bei dar 2 statomais tinklais. Minėti piliečiai neteisėtai plūdurėliais buvo sugavę 2 sterkus ir 10 ešerių. Už šiuos pažeidimus pagal LR ATPK 87 str. 1 d. ir 3 d. piliečiams bus skirtos administracinės baudos ir teks atlyginti gamtai padarytą žalą - 253,68 Lt.  Utenos rajone, Limino ežere, buvo sulaikytas uteniškis A. K., kuris žvejojo 5 bučiais ir sugavo 1 karšį, 3 ešerius ir 1 raudę (žala gamtai 59,20 Lt). Taip pat A. K. sodyboje, esančioje Bajoriškių k., Daugailių sen., neteisėtai laikė 7 statomus tinklus ir 1 ūdą. Piliečiui už neteisėtą tinklų laikymą gresia bauda nuo 100 iki 400 Lt su šių įrankių konfiskavimu, už neteisėtą žvejybą – nuo 200 iki 700 Lt su bučių konfiskavimu.

2012 m birželio 11 d. apie 16 val. GGAI pareigūnai sulaikė uteniškius brolius D. V. ir V. V., kurie poilsiaudami sugalvojo Pajuodupio pelkėje pažvejoti dviem statomais tinklais. Žuvų nesugavo, tačiau broliams surašyti ATP protokolai.

2012 m. birželio 12 d. ankstų rytą pil. S. F., atvykęs prie Samanio ežero, esančio Ignalinos rajone, pažvejoti, automobilį ne tik pastatė vandens telkinio apsaugos juostoje, bet ir su juo įklimpo.... Už vandens telkinių apsaugos juostų režimo pažeidimą pagal LR ATPK 55 str. 1 d. surašytas ATP protokolas.
2012 m. birželio 13 d. apie 22 val. Ignalinos r. piliečiai V. Š. ir D. Š. Asėko ežere pastatė 3 tinklus ir iš karto buvo sulaikyti. Matyt, nepakankamai budrūs buvo krante palikti du sargai, kurie vaikščiojo pakrante, kol kiti „dirbo“ ežere. Kaip jau minėjome, už tokią veiką asmenys traukiami administracinėn atsakomybėn pagal LR ATPK 87 str. 3 d.
brakonieriai69.1
brakonieriai69.2
brakonieriai69.3
brakonieriai69
viso 0 nariai dabar klube
Prisijunkite su facebook
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Svetainių kūrimas Via leaurea