galima būtų ir joje, bet su kiekvienais metais, kaip nauja žolė išauga, išsiskleidžia nauji lapai ant medžių, turėtu ir atsirasti naujos diskusijos kuriose bus nauji klausimai. O jei kam reikės archyvo, visada lieka gyva ir senoji ...
Bet gi jau turime ir tradiciškai įsitvirtinusią grupę,, Stintų žūklė" ? Tik, gal, papildomai, diskusijas praplėsti joje ????? Nžn-čia mano pasamprotavimas...
... beje toks pastebėjimas. Matau su kuo žvejai gaudo dabar stintas nuo kranto, tai dažnai net nesuprantu - jie žvejoja ar tik šiaip. Kotai sunkūs, nejautrios viršunėlės, masalas pirktas iš kažkur . .. Esant neaktyviam kibimui, nepraleisite nei vieno krust su liaunesniais fiderio tipo kotais, parinkite pagal užmetimo svorį galūnę ir nesunkiai apgaudysite šalia stovinčius žvejus, kurie gaudo su grubiais įrankiais. Masalui naudokite kuo šviežesnę žuvį (nesvarbu ar tai raudė, ar karpis iš prekybos centro), svarbu kuo šviežesnis. Pastebėjau, kad aktyvesni žvejai specialiai dar purškia savo masalą ir krabo ar kraujo kvapu ...