Orai Vilnius

Iš kur pas žvejų tiek drąsos ir pinigų ?

Š.m. birželio 27 – liepos 3 dienomis LR AM Utenos RAAD Gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos pareigūnai organizavo reidus nustatyti, kaip yra laikomasi Mėgėjų žvejybos vidaus vandens telkiniuose taisyklių Utenos rajone.

2013 m. birželio 27 d. apie 6 val. Tauragno ež., Utenos r. V. Š. žvejojo mėgėjiškos žūklės įrankiais – 15 vnt. skritulių, neturėdamas mėgėjų žvejybos leidimo ir viršydamas mėgėjiškos žūklės įrankių skaičių. Neteisėtos žvejybos metu V. Š. sugavo 4 lydekas, tuo padarydamas žalą gamtai, kuri yra 2172 Lt. Už neteisėtą žvejybą V. Š. dar bus skirta nuo 25 iki 200 Lt administracinė bauda.

yra.kaip.yra

2013 m. birželio 28 d. apie 15 val. Klykių ež., Utenos r. T. M. žvejojo mėgėjiškos žūklės įrankiu – povandeninės žūklės šautuvu, neturėdamas mėgėjų žvejybos leidimo. Žvejybos metu sugavo (sumedžiojo) vieną lydeką kurios ilgis 39 cm, vieną lydeką kurios ilgis 31,5 cm ir vieną lydeką kurios ilgis 44 cm. Už neteisėtą žvejybą ir netinkamo dydžio lydekų sugavimą T. M. bus skirta nuo 25 iki 200 Lt administracinė bauda, ir bus pateikta pretenzija dėl gamtai padarytos žalos atlyginimo kuri yra 1629 Lt.

jamam.bltokias

2013 m. liepos 3 d. apie 7 val. Tauragno ež., Utenos r. pil. I. B. kartu su pil. M. R. iš valties žvejojo draudžiamu tinkliniu ne mėgėjiškos žūklės įrankiu – 1 statomu tinklu. Žvejodami tinklu žuvų nesugavo. Pažeidėjams buvo surašyti administracinės teisės pažeidimo protokolai, jiems bus skirtos administracinės baudos kurios sieks nuo 400 iki 1000 Lt, taip pat iš pažeidėjų, kaip pažeidimo padarymo įrankis buvo paimtas statomas tinklas, o kaip pažeidimo padarymo priemonė buvo paimta ir valtis.

iskeliauja

viso 0 nariai dabar klube
Prisijunkite su facebook
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Svetainių kūrimas Via leaurea