Orai Vilnius

Kauno neetatiniai inspektoriai nepasigaili nei vieno

intikui

Kauno regiono  neetatiniai inspektoriai nepasigaili nei vieno , kurie daro žalą gamtai. Kaip ir patys matot nuotraukoje, brakonieriams nėra blogo ar gero oro. Pas juos susigyvena įvairaus amžiaus kategorijos. Vandenyje jie visi lygus ir pas juos tikslas vienas - kuo daugiau pagauti draudžiamu būdu žuvies, padarant didelę žalą gamtai.

Šie vyrai, vieną liepos mėnesio dieną, sumanė prisigaudyti žuvies, pažeisdami Lietuvos Respublikos įstatymus. Brakonieriauta Kauno mariose.  Tačiau jų "ale žvejybą" sutrukdė aplinkos apsaugos inspektoriai. Piliečiai įsibridę bandė užmesti draudžiamus žūkles įrankius - statomus tinklus.

Beja, jei pastebėjote nuotraukoje, tai stambokas vyriškis sėdi invalido vėžimėlyje. Primename, kad tai Kauno marios. Net inspektorius buvo sužavėtas šių žvejų ryžtu. Tačiau, tai nepadėjo jiems išvengti administracinės atsakomybės, kuri gerokai paplonino jų pinigines. Jiems buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas ir bus skirta administracinė bauda pagal LR ATPK 87 str. 1 dalį.

Padėk Gamtai

Kauno neetatiniai inspektoriai

intikui

viso 0 nariai dabar klube
Prisijunkite su facebook
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Svetainių kūrimas Via leaurea