Orai Vilnius

Žvarbaus vėjo nepabūgę jaunieji žvejai

poledines-zukles-varzybos-TitoKovo 10 d. ant Vėžaičių užtvankos ledo susirinko jaunieji Klaipėdos rajono žvejai dalyvauti Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro žūklės būrelio mokytojo Raimundo Jocio organizuotose Klaipėdos rajono vaikų ir jaunimo poledinės žūklės varžybose. Nors visą savaitę gąsdino ant Kuršių marių ledo įlūžę žvejai, o oras vis labiau priminė artėjantį pavasarį nei žiemą, tačiau sekmadienį pakandęs šaltukas ir žvarbus vėjas varžybų dalyvių tikrai nepalepino.

poledines-zukles-varzybos2-Tito

Į varžybas atvyko vienuolika pačių ištvermingiausių ir atkakliausių poledinės žūklės mėgėjų, iš kurių jauniausiam buvo 7 metai. Tris valandas kovoję ne tik su atšiauriomis gamtos sąlygomis, bet ir tarpusavyje, galų gale išsiaiškino kam atiteks šių metų geriausiojo rajono žvejo vardas. Kol organizatoriai skaičiavo rezultatus, visi vaišinosi karšta čia pat virta žuviene, kurią paruošė Gargždų sportinės žūklės klubas „Pyla“.

poledines-zukles-varzybos3-Tito

 

Pirmąją vietą iškovojo ilgalaikis Laisvalaikio centro žūklės būrelio auklėtinis Dovydas Alčauskas. Antroji vieta atiteko svečiui iš Agluonėnų Ernestui Jokubaičiui, na o trečioji – daupariškiui Edgarui Šulcui. Prizininkai buvo apdovanoti diplomais, medaliais bei rėmėjų suteiktais vertingais žvejybiniais prizais. Tradiciškai rėmėjų dėmesio sulaukė bei apdovanoti buvo ir jauniausiais (Lukas Jokubauskas), didžiausią žuvį sugavęs (Julius Tilenis) ir gamtai mažiausiai žalos padaręs (Svajūnas Butkis) jaunieji žvejai. Visiems dalyvavusiems atiteko gardūs bei naudingi rėmėjų paguodos prizai.

 

Norime padėkoti renginio rėmėjams UAB „Salmolita“ ir visiems prisidėjusiems prie varžybų organizavimo už suteiktus vertingus prizus ir palaikymą, be kurių varžybų finalas nebūtų toks džiaugsmingas.
poledines-zukles-varzybos4-Tito
Straipsnins pagal salmo.lt

 

 

viso 0 nariai dabar klube
Prisijunkite su facebook
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Svetainių kūrimas Via leaurea