Orai Vilnius

Bartžuvė atidarė karpių žūklės sezoną

Jau nuo šio šeštadienio 2013.05.11 vėl galima bus mėgautis karpių žvejybos teikiamais malonumais. Šiais metais sezono startui į tvenkinį yra suleista 1500 kg (pusantros tonos) karpio, kurio vidurkis 1.8 kg. Nepamiršta ir tų, kurie atvyksta išskirtinai didelės žuvies. Didžiausias karpis siekia 12,5 kg. Taip pat įleidome plačiakakčių (didžiausias 18,4 kg), bei amūrų (didžiausias 10 kg) vykdyti „sanitarinei“ veiklai. Yra keletas „darbinių“ lydekaičių vaikyti mažesnei žuviai idant ji netrukdytų rimtos žvejybos. Taip pat keli eršketai- nedideliam siurprizui.

bartzuve

Taisyklės išliko tos pačios. Apie jas plačiau rasite čia.

Informacija kaip visada teikiame telefonu 8-656-39777 (darbo valandomis) ir 8-685-50943 (anksti ryte ir po darbo valandų).

Šiemet turėsime ir naujieną- VIP žvejybą. Kas tai ir su kuo valgoma? Žadame pradėti gegužės gale-birželio pradžioje. Tai bus atskiras tvenkinys (šalia pagrindinio) kuriame žvejyba kainuos 100 Lt. Į tą kainą įskaičiuota 5 kg pagautos žuvies. Pagrindinis šio mini projekto tikslas suteikti daugiau erdvės to pageidaujantiems žvejams. Daugiausia prie tvenkinio galės žvejoti trys klientai (klientų grupelės). Taip pat prie šio telkinio rengsime atskirų organizacijų pasižvejojimus. Jie vis populiarėja ir pernai, tai atimdavo iš kitų klientų kai kurias dienas žvejybai, kadangi organizacijos išsinuomodavo visą tvenkinį arba vieną jo krantą. Šiemet ši problemėlė bus išspręsta.  Žuvis šiame telkinyje suleista ta pati. Gal nežymiai (apie 200 g) didesnis karpių svorio vidurkis ir tankumas į arą. Artimoje ateityje prie VIP tvenkinio žadame įrengti ir pirtelę. Apie VIP tvenkinio atidarymą pranešime atskirai.

P.S. Apsilankę pas mus neužmirškite užpildyti informacinio lankstinuko. Nurodykite savo elektroninį adresą. Kelis kartus per metus mes galėsime atsiųsti Jums įdomios informacijos apie žuvų auginimą, pašarus, komercinę žvejybą ir kitokią naudingą informacijos. Taip pat galite sudalyvauti nedidelėje loterijoje ir laimėti nemokamą žvejybą arba įžuvinimo medžiagos už 100 Lt.

Bartžuvė

viso 0 nariai dabar klube
Prisijunkite su facebook
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Svetainių kūrimas Via leaurea