Orai Vilnius

Poledinės žūklės varžybos Kovo 11-ąjai paminėti

zarasu policija titoKovo 9 d. Utenos policijos asociacija ir Utenos rajono policijos darbuotojų profesinė sąjunga jau trečius metus iš eilės pakvietė Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato policijos darbuotojus į poledinės žūklės varžybas „Paminėk Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną ant ežero – 2013“. 
Saulėtas rytas pasitiko 21 laipsniu šalčio ir nors susirinko negausus žvejų būrys – tik 18 (6 komandos po 3 dalyvius kiekvienoje, iš jų po vieną komandą iš Zarasų ir Ignalinos policijos komisariatų) poledinės žūklės mėgėjų, varžybos ant Asavo ežero buvo kupinos azarto. Per 5 valandas sugauta 1 260 žuvų, kurių bendras svoris buvo 17,14 kg. Dalyviai varžėsi dėl keturių asmeninių nominacijų ir prizų bei trijų komandinių prizų. Varžybos vyko dviem etapais: 3 valandos iki pietų ir 2 valandos intensyvaus „darbo“ ant ledo – po pietų. Kol buvo skaičiuojami rezultatai ir nustatinėjami nugalėtojai, varžybų dalyviai čia pat mėgavosi karštu „chašlamos“ troškiniu...

Nepralenkiama buvo „Raudonšlipsių“ komanda, kuri sugavo 294 žuveles, svėrusias 4,07 kg, ir užėmė pirmąją vietą. Maža to, visi komandos nariai išsidalino ir tris asmeninius prizus iš keturių. Jiems atiteko daugiausiai pagautų žuvų kiekio (135 vnt. – E. Norkūnas), didžiausio sugautų žuvų svorio (1,28 kg – V. Vaiškūnas) ir didžiausios žuvies (0,11 kg – A. Sirvydis) nominacijos bei prizai. Mažiausios žuvies prizininką teko nustatyti burtų keliu, nes visi dalyviai sugebėjo pagauti 3–4 cm ilgio žuveles. Sėkmę burtai lėmė „Virėjų – Sakalų“ nariui G. Maliaukai, kuriam ir atiteko ketvirtasis asmeninis prizas. Antrą komandinę vietą užėmė jungtinė Utenos-Zarasų policijos komisariatų „Operų“ komanda, sugavusi 236 žuveles, trečioji vieta atiteko „Virėjų – Sakalų“ komandai, sugavusiai 226 žuveles.

zarasu policija1 tito

zarasu policija2 tito

zarasu policija3 tito

zarasu policija4 tito

zarasu policija5 tito

zarasu policija6 tito

zarasu policija7 tito

Straipsnis pagal utena.policija.lt

viso 0 nariai dabar klube
Prisijunkite su facebook
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Svetainių kūrimas Via leaurea