Orai Vilnius

Žvejų žmonos, būkite budrios...

Kas domisi žvejyba, kartas nuo karto ir su meškere patraukia vandens telkinio link. Dažnai žvejai užsuka ir į internetinius portalus, kuriuose aprašo savo dienos laimikius, sėkmę bei nesėkmę, aptarinėja, diskutuoja.

ateik.zvejuk

Viename internetiniame portale „Banga.lt“, kurį turbūt žino visi žvejai, yra ir žvejų mėgėjų forumas. Temų – kokių tik nori. Ir štai, tiek vietiniams, tiek ir vykstantiesiems į žvejybą toliau turbūt smalsu pasidomėti, apie ką diskutuojama forume, kurio tema „Čia ieškoma kompanijos žvejybai“. Ir ne tik smalsu, bet, be abejonės, čia galima rasti vertingos informacijos.

Štai, tarp diskusijų, kuriose tariamasi, buriamasi į kompanijas važiuoti prie tolimesniuose Lietuvos kampeliuose telkšančių vandens plotų, dar yra gausybė ir puikių pasiūlymų. Važiuojantieji žvejoti į Kuršių marias siūlo:

Citata:

„Savaitgalio poilsiui su žvejybos elementais, kviečiama žavi, komunikabili MŪZA, norinti išgirsti jūros šnabždesį, pasigrožėti pušų barchatu, pajusti Kuršių marias po kojom, užuosti stintos kvapą, vakare susirangyti prie židinio, ant baltosios meškos kailio, sudaužti vyno taurėmis, pakilti ant sparnų į 9 dangų... nubusti su arabikos kvapu tarp nesibaigiančios pasakos - gamtos perlu...“

Oho, kokie poetiški mūsų žvejai!.. Ir išradingi, ir išmanūs, ir dėmesingi... Kas dar gali teikti, kad nėra šaunūs lietuviai vyrai?

Jei žiemą kelininkai perspėja vairuotojus būti budriems ir atsargiai važiuoti slidžia kelio danga, tai stintų bei apskritai žvejybos piko metu norisi perspėti ir moteris, kad jos būtų budrios. Prieš išleisdamos antrąsias puses į žvejybą, patikrinkite, ar nepaliktos namuose meškerės.

Perspėjame ir vyrus. Atkreipkite dėmesį, ar jūsų žmona/mergina paskutiniu metu nesusidomėjo žvejyba, į ją su „draugėmis“ nevažiuoja?

Žinios1.lt

viso 0 nariai dabar klube
Prisijunkite su facebook
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Svetainių kūrimas Via leaurea